800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Hypotéky prudce zdražují, očekává se další růst sazeb

Předpoklady se potvrdily a hypotéky zdražily. Úroková sazba se v říjnu zvedla na 2,66%, ale zájem o hypotéky neklesl. Naopak si lidé v říjnu sjednali hypotéky v nejvyšších objemech za 11 měsíců. (zdroj: idnes.cz)

Pokles objemů a počet uzavřených úvěrových smluv se očekává až ke konci letošního roku. Podle odborných odhadů klesne zájem o hypotéky až o třetinu.

Na začátku listopadu totiž Česká národní banka opět navýšila sazbu, od níž se odvíjí úročení komerčních úvěrů. Očekává se, že by se sazby měly ustálit někde okolo 3%.

Na ceny nemovitostí to zatím velký vliv nemá, ale dá se v brzké době očekávat, že zlaté období pro prodávající pomalu ale jistě končí.

Pokud tedy chcete prodat svoji nemovitost ještě za dobrou cenu, vyberte si jednu z našich poboček a nezávazně s námi proberte svoji situaci.


Reference

Vážení,  jsme společnost vlastnící několik nemovitostí s byty i nebyty, které jsou určeny k pronájmu. Za léta našeho působení jsme samozřejmě využili služeb mnoha realitních kanceláří a makléřů. Bohužel musím konstatovat, že jsme neb... pokračování

Marie Keresteši
pobočka

Dobrý den pane Klimeši, chtěl bych Vám oznámit svoje rozhodnutí nevyužít nabídku Vámi nabízené reality. Děkuji Vám ale za profesionálně odvedenou práci, která si rozhodně zaslouží vyzdvihnout. Přeji Vám, ať prodáte nejen t... pokračování

Jakub Zítka

Inzerujeme