800 400 900
/ infolinka zdarma po-pá 8-20h

Malé byty se kupují jako investice

V lokalitě Pardubického a Královéhradeckého kraje celkově zaznamenáváme velkou poptávku po bytech všech velikostí již delší dobu. Zajímavé však je zjištění poslední doby, že menší byty o dispozici 2+1 kupují lidé hlavně jako investici.

Podle serveru www.novinky.cz může v současnosti podíl těchto bytů sloužících k dalšímu pronájmu tvořit podíl až 30% z celkových prodejů.

Větší byty o dispozici 3+1 či 4+1 kupují zájemci hlavně pro vlastní bydlení.

Obzvlášť v lokalitách Rychnovska, Lanškrounska, Královéhradecka či Pardubicka prodáme téměř jakýkoliv byt do několika málo dní.

Důvodem je náš interní seznam zájemců o koupi bytu v našem regionu, většina nabídek se tak ani nedostane do široké inzerce.

Aktuálně hledáme byt v Královéhradeckém a Pardubickém kraji pro 306 zájemců.

Přemýšlíte o prodeji svého bytu nebo víte o někom, kdo podobný byt prodává, tak se nám ozvěte. O prodej se kompletně postaráme v co nejkratší době.

Vyberte si z našich makléřů právě ve vašem regionu.

Reference

Dobrý den, sděluji Vám že jsme v pořádku obdrželi částku za prodej bytu Náchod, Nerudova a potvrzení vkladu do katastru nemovitostí. Ještě jednou Vám za vše děkuji.... pokračování

Jan Plichta
pobočka

Vážení dovolte mi, abych vaší realitní kanceláři PINK REALITY a zvláště panu Janu Šraitrovi poděkoval za profesionální přístup při prodeji RD v Březové č.p.50. Jeho p... pokračování

Antonín Zelený

Inzerujeme